位置: 学院首页 > 学院公告 > 正文

[学术公告]11月5日郑工学术讲座预告:​班乃岛中部的本土烹饪方法与实践、菲律宾中央大学酒店管理介绍

作者:   时间:2018-11-05   点击数:
ReporterCentral university of the PhilippinesProf. Myrna T. LucenoProf. Armando S. Hisuan

人:菲律宾中央大学鲁西诺教授、萱教授

Reporting timeFrom 16:30 to 17:30 on November 5.

报告时间:11516:30—17:30

Reporting location: Wenhua Building 3-203

报告地点:文华楼3-203

ORGANIZER: Zhengzhou University of Industry Technology  The Research Administration Office

主办单位:郑州工业应用技术学院 科研处

ORGANIZERS: Zhengzhou University of Industry Technology  Commercial college

承办单位:郑州工业应用技术学院 商学院

报告人简介:

Prof. Myrna T. Luceno. She obtained the Masters in Business Administration and Home Economics.Doctor of Developmental Management in Ecological Tourism, Faculty and Hostel Coordinator,(Managing the lodging accommodation of the schools as well as the laboratory for housekeeping and front office).

鲁西诺教授, 工商管理硕士与家政硕士, 生态旅游管理博士,酒店管理专业主管。主要负责管理学校住宿、客房及前厅实验室)。

Prof. Armando S. Hisuan. He obtained Master in Business Management, Doctor in Developmental Management in Ecological Tourism. He is the SMRI HosMgt. (senior member royal institute of Singapore in Hospitality Management).

萱教授,工商管理硕士学位,生态旅游发展管理博士学位。他是SMRI HOMGMT。(新加坡酒店管理学院高级会员)。酒店管理专业主管。